HUR GÅR DET TILL?


Reconnective Healing på distans

Du behöver inte berätta om Dina problem eller var i kroppen det gör ont. Varken Du eller jag kan påverka vad som ska healas. Healingen går dit den bäst behövs. Jag är endast förmedlare av frekvenserna.

Lägg Dig bekvämt på rygg och tänk kärleksfulla och tacksamma tankar. Jag står framför min massagebänk och visualiserar att Du ligger framför mig. Exempel på vad Du kan känna är värme, kyla, vibrationer, ryckningar i ögonlock eller andra kroppsdelar och bullrande tarmar. Du kanske känner dofter, ser olika färger, blir glad eller ledsen. Det kan också vara så att Du somnar eller inte känner eller ser ett dugg! Ingen fara, allt är normalt. Healingen går dit den ska i allafall!

När jag är klar kontaktar jag Dig och ber Dig berätta hur Du upplevde sessionen och om Du har några frågor.

Healing verkar utrensande på både kropp och själ så drick gärna ett par extra glas vatten efter sessionen. Det optimala är om Du kan ta det lugnt resten av dagen och hoppa över ansträngande aktiviteter.

bonzo
Familjens golden/labrador Bonzo som brukar vara med mig när jag healar

Jag rekommenderar 1-3 sessioner inom ett par veckor. Är Du nöjd efter första sessionen är det jättebra, det är bara Du som kan avgöra hur det känns!

 

Det spelar ingen roll var i världen Du befinner Dig, energierna når fram till Dig ändå!