TIDIGARE KLIENTER SÄGER…


”Viktorias distanshealing gav mig ett stort lugn, samtidigt som det kändes mycket i hela kroppen under hela sessionen. Det pirrade i mina fötter, det knäppte i höger öra två-tre gånger och jag fick en tillfällig (men inte obehaglig) smärta i min högra handled. Jag har problem med alla dessa områden, och det var väldigt fascinerande att känna av healingen så starkt. Ännu häftigare var det att upptäcka att jag hör bättre på höger öra efter healingsessionen! Jag kände även av något som kändes som massage eller fingertoppar mot mina armar i slutet av behandlingen, lite som att någon faktiskt fysiskt rörde vid mig. Jag ska tillägga att Viktoria ju är i Sverige och jag är i Australien… Otroligt häftig upplevelse, och jag är säker på att jag kommer märka av ännu mer under de kommande dagarna. Kristina Bergqvist, Adelaide, Australien”

”Har fått healing vid två tillfällen.
Upplevde starka känslor och fick upp många bilder under sessionen.
Sedan då Victoria återgav så stämde det precis in på det som jag upplevt.
Varm,inkännande,empatisk och genuint intresse för människan hon möter i healingen <3
Från mitt <3:Tack!!
Jag återkommer definitivt
Kram Anette”

”Det här var helt otroligt. Trodde nog inte att jag skulle känna någonting när man gör healing på distans, men jag visste nästan hela tiden var hon healade. Det var fantastiskt spännande och se att det funkar. Så skönt att bara kunna lägga sig på sängen hemma och få en behandling. Kommer med all säkerhet att prova igen. /Zenita”

”För en tid sedan fick jag healing av dig och jag mår klart mycket bättre, har hittat mig själv mycket mera. Har landat på något vis. /Perh”

”Jag blev lugn i kroppen och mer avslappnad. Jag har sluppit nässprayen efter 2 månaders användning dagligen och allt släppte nån dag efter healingen. Helt otroligt vad denna metod kan hjälpa både fysiskt och psykiskt. Guldvärt! Tack Viktoria:) /S”

”Jag blev varm och fick ett lugn i kroppen, som gjorde mig så avslappnad att jag slumrade till. Jag tyckte det var en underbar stund för min ”onda” kropp!!! Efteråt gick det att få upp armen (hö) betydligt mer, märkte det när jag kunde använda båda armarna när jag tvättade håret. Gör gärna om det! /Lena”

”Fick healing av dig helt utan förväntningar. Jag upplevde en värme och lättnad i både kropp och själ. Natten efter sov jag som en stock för första gången på länge och sömnen är fortfarande förbättrad. Jag känner mig lugnare inombords. mer ”hel”, det är svårt att förklara känslan. En härlig upplevelse som jag starkt kan rekommendera till alla!
Kram Christina”

”Healing är för mig ett sätt att hitta tillbaka till lugnet när min kropp och jag förvirrats i vardagens stress. Det är en vägledning till vad jag ska sätta i fokus och var jag ska lägga krutet. En glädje för kroppen./Therese”
”Jag är en 35-årig kvinna som jobbar mycket och som alltid har många bollar i luften.  De senaste åren har jag haft flera tuffa bakslag, både fysiskt och psykiskt.För drygt ett år sedan slet jag av korsbandet för tredje gången och efter det har jag inte haft ork och lust att börja träna igen. Trots att träning alltid varit en viktig del av mitt liv. Dessutom har jag bl a  råkat ut för överfall, permanent känselbortfall i munnen och fått vetskap om att jag kanske inte kan få barn. Ett flertal långa och jobbiga hormonbehandlingar har tagit mycket kraft och energi och lett till ofrivillig viktuppgång. Sömnsvårigheter och en oroskänsla i kroppen har förföljt mig under en längre tid.
Då träffar jag Viktoria och hon erbjuder sin tjänst och jag är öppen för allt som kan få mig att bli så stark som jag vet jag är.

Nu har jag haft 3 st distanshealingar och kan säga att efter första och andra gången (2 st kortare healingar dagarna efter varandra) har jag inte haft några problem alls med sömnen, puts veck! Det tog ca 1 vecka efter så var jag igång med träningen och har nu kört i 2 månader och känner att jag kommer tillbaka mer och mer. Tredje gången var igår och vilken ENERGI som kom in i kroppen!! Nu ska vi se vart detta leder, ingenting är omöjligt!Sen så är det ett äventyr i sig när man får healing. Jag har alla gånger lagt mig på sängen i tystheten och bara kopplat av. När healingen startar blir jag varm i kroppen, känner närhet och känner hur energin arbetar som en tryckande känsla över kroppen. Jag kände mycket tryck vid knäna, mage och mun, det är nog inte så konstigt, med alla mina fel! Jag slumrar till, men är vid medvetande. Mitt första ord när det var slut var: HERREGUD! Jag är full med energi och glad efteråt.
Jag kan varmt rekommendera distanshealing som Viktoria ger. Så våga ta steget och prova, det hjälper! Tack snälla Viktoria!
Kram Jennie”

”Jag har haft mycket ont i nacken i flera år och det är otroligt mycket bättre faktiskt. Har ingen annan förklaring än att det kan bero på healingen jag fick av dig för en tid sedan.
Kram Viveka”

”Jag är själv utbildad inom Reiki, så jag är van vid energihealing, men detta upplevde jag som mycket intensivare. Jag kände verkligen energin arbeta i kroppen under behandlingen! Efteråt så var det som om ”knutar löstes upp” både kroppsligt och mentalt under en längre tid. Rekommenderar varmt Viktoria och Reconnective Healing! /Sara”

”En känsla av att ”trassel”/spänningar i kroppen får hjälp att nystas upp. Det bubblade som kolsyra i magen. Lugn och tung i kroppen efter ca 10 min. Efter att ha känt mig lite trött och tung i kroppen på förmiddagen efter healingen, upplevde jag mig påfylld av styrka och energi och fick kraft att ta itu med sådant som legat ogjort länge!  Ett annorlunda sätt att fylla på med kraft, men garanterat skonsamt och behagligt. Somnade gott efter behandlingen.
Kram Catarina”